Τηλ.: 22620 59340-1

ΙΣΤΟΡΙΑ

Πιστοποίηση EVETAM

Το 2015 η εταιρεία πιστοποιείται από την ΕΒΕΤΑΜ με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης.

Νέες Εγκαταστάσεις

Μέχρι το 2003 οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ήταν σε εργοστάσιο στην βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων, σε απόσταση περίπου 50 χμ. από την Αθήνα. Από το 2003 μέχρι σήμερα η εταιρεία μεταφέρθηκε σε δικές της εγκαταστάσεις στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε οικόπεδο επιφάνειας 2.400 τ.μ. και σε απόσταση περίπου 60 χμ. από την…Read More

Πιστοποιήσεις

Το 1995 η εταιρεία πιστοποιείται με ISO 9002, το 1998 με το ISO 9001 και το 2004 βραβεύεται με το γερμανικό πιστοποιητικό SKZ-DVGWs για δίκτυα νερού και φυσικού αερίου.  

Εναρξη Παραγωγής

Το 1995 η εταιρεία εισέρχεται στην παραγωγή εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου ηλεκτροσύντηξης και εξαρτημάτων ευθέων άκρων, επενδύοντας σε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα μεγάλου εύρους.

Ίδρυση της Εταιρείας

Η ΤΕΚΝΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ιδρύθηκε το 1989, έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου για δίκτυα νερού και φυσικού αερίου, καθώς και την κατασκευή ειδικών εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου και κλωβών ιχθυοκαλλιέργειας. Μέχρι το 1994 οι δραστηριότητες της εταιρείας εστιάζονται στους ανωτέρω τομείς.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και σεβασμό για το περιβάλλον. Η χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και η χρήση πρώτων υλών PE 100 + Association, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου εγγυώνται την ποιότητα των εξαρτημάτων μας.

Επίσης, η εταιρεία μας αναπτύσσει νέα καινοτόμα εξαρτήματα κατάλληλα για τους πιο σύγχρονους τύπους δικτύων, όπως τα ηλεκτροεξαρτήματα Πολυαιθυλενίου με ενσωματωμένο φύλλο αλουμινίου.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

 

ΑΓΟΡΑ

Οι εξαγωγές της εταιρείας μας καλύπτουν τις περισσότερες από τις Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, τα προϊόντα μας εξάγονται στην Κίνα, Νότια Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Συρία, Μπαχάμες , Τζαμάικα κλπ.

Λόγω του ότι είμαστε η μοναδική εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου στην Ελλάδα, έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά και πελάτες μας είναι Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, Δήμοι, Κοινότητες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Η εταιρεία μας παράγει:

Εξαρτήματα πολυαιθυλενίου:

Τα εξαρτήματα σωλήνων πολυαιθυλενίου της εταιρείας μας έχουν εφαρμογή στην δημιουργία συνδέσεων σε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, φυσικού αερίου και σε δίκτυα βιομηχανικών εγκαταστάσεων.
Τα εξαρτήματα πολυαιθυλενίου της ΤΕΚΝΙΜΑ Α.Ε. συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών EN 12201-3 / ISO 4427 για νερό και EN 1555-3 για φυσικό αέριο.

Διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

i) Ηλεκτροεξαρτήματα

 • Ηλεκτρομούφες
 • Ηλεκτρογωνίες
 • Ηλεκτροταυ – Ηλεκτροτάφ
 • Ηλεκτροσυστολές
 • Ηλεκτροπώματα
 • Ηλεκτροσέλλες κλπ

Όλα τα ανωτέρω ηλεκτρικά εξαρτήματα φέρουν ενσωματωμένη ηλεκτρική αντίσταση και ηλεκτροσυγκολλούνται αυτογενώς επί των σωλήνων ή και των εξαρτημάτων πολυαιθυλενίου.

ii) Εξαρτήματα ευθέων άκρων και φλάντζες λαιμών

 • Ταυ ευθέων άκρων
 • Γωνίες ευθέων άκρων
 • Συστολές ευθέων άκρων
 • Λαιμοί φλαντζών
 • Εξαρτήματα μετάβασης
 • Πώματα ευθέων άκρων
 • Φλάντζες λαιμών (συνδυάζονται με τους λαιμούς φλαντζών)

Όλα τα ανωτέρω εξαρτήματα συγκολλούνται επί των σωλήνων είτε με την χρήση ηλεκτροεξαρτημάτων (π.χ. ηλεκτρομούφα ) είτε με αυτογενή μετωπική συγκόλληση (butt fusion).

Κολλεκτέρ – συλλέκτες ύδρευσης
Συγκολλητά εξαρτήματα
Imperial Fittings (IPS)
Εξαρτήματα PE/Aluminium
Μηχανές συγκόλλησης και εργαλεία

Loading...